Candid Host(ess)/Officemedewerk(st)er

Solliciteer nu

Candid Host(ess)/Officemedewerk(st)er

Bij Candid zijn we opzoek naar een Candid Host(ess)/Officemedewerk(st)er om ons team te komen versterken.

Full-time · Amsterdam Noord - Rotterdam


Candid is het grootste onafhankelijke Nederlandse platform van media-, marketing- en communicatiebureaus. Voor onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam zijn wij op zoek naar een Candid Host(ess) voor 32 uur per week. Werken bij Candid betekent werken in een snelgroeiende, dynamische mediaonderneming met een ambitieus team van zo’n 200 superleuke en gedreven collega’s. De lijnen bij ons zijn kort, de sfeer is open en informeel. De mensen bepalen het succes!

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent hét visitekaartje van Candid voor iedereen die binnenkomt. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en verzorging van onze gasten. En daar komt meer bij kijken dan het aanbieden van een kopje koffie, want ‘you never get a second chance to make a first impression’.

Bij Candid streven wij ernaar dat onze gasten zich meteen thuis voelen, onze open werkvloer is hierop ingericht. Onze koffie-espressobar in de ontvangstruimte is een blikvanger waar we trots op zijn. Jij zorgt ervoor dat deze bar er gedurende de dag gelikt uit blijft zien en goed bevoorraad is. Ook zorg je dat alle vergaderruimtes continu netjes en ready-for-use zijn. 

Wat doe je?

Binnen deze functie ben je werkzaam in het officeteam. Samen met dit team ondersteun je de organisatie op het gehele gebied van officefaciliteiten. Het is een veelzijdige en dynamische functie, die vooral dienstverlenend van aard is:

• Als direct aanspreekpunt verwelkom jij met een glimlach iedereen die binnenkomt

• Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de koffiebar, vergaderzalen en overall representativiteit van de kantoren

• Je onderhoudt contacten met de hospitality leveranciers

• Je regelt de lunches voor grote klantmeetings en pitches

• Je biedt ondersteuning aan het officeteam

• Je bedenkt smakelijke ‘koffies van de maand’, biedt een helpende hand bij het organiseren van een borrel/feest of het regelen van een relatiegeschenk

• Je werkt afwisselend op onze kantoren in Amsterdam Noord en Rotterdam Centrum 

Wie ben jij?

Je bent een representatieve, gastvrije teamplayer met MBO+ werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je werkervaring in de horeca en ben je bekend met het reilen en zeilen in een kantooromgeving. Je bent in staat zelfstandig en proactief te werken en schrikt er niet van als alles opeens heel anders loopt. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent gedreven, stressbestendig en flexibel. Bovendien heb je oog voor detail en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Sta je een beetje stevig in je schoenen en heb je ook nog gevoel voor humor? Dan hebben we een match! 

Wat bieden wij?

• Een gave job op een toffe werkplek met leuke collega’s

• Een zeer dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is

• Interne kennissessies met de lekkerste koffie

• Lunchen, borrelen, uitjes en leuke dingen vieren

• Moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder een flexibel pensioen 

Solliciteer

Enthousiast geworden? Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij onze officemanager Tess Aertssen. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-coordinator Kim Luhulima. Je kunt ons bereiken op 020-7651500. Wil je direct solliciteren? Reageer dan nu via onderstaande knop!