Candid Host / Hostess

Solliciteer nu

Candid Host / Hostess

Werken bij Candid Group betekent werken in een snelgroeiende, dynamische mediaonderneming met een ambitieus team van zo’n 200 gedreven collega’s.  

De werkvloer is ‘open’ waardoor we snel met elkaar kunnen schakelen. Lijnen zijn kort, de sfeer is informeel. De mensen bepalen het succes!

Candid Group is het grootste onafhankelijke Nederlandse platform van media-, marketing- en communicatiebureaus. Op professionele wijze willen wij in contact staan met onze klanten.

Voor de vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Candid Host voor 24 uur.

PART-TIME · ROTTERDAM

Wat verwachten wij van jou?

Primair ben je hét visitekaartje binnen onze organisatie voor de bezoekers. Je bent verantwoordelijk voor de professionele ontvangst en verzorging van onze gasten. En daar komt meer bij kijken dan het aanbieden van een kopje koffie, want ‘you never get a second chance to make a first impression’.

Gezien het hoge service- en kwaliteitsniveau dat wij onze klanten bieden, streven wij ernaar dat onze gasten zich letterlijk thuis voelen bij ons. De barista counter in de ontvangstruimte vormt de blikvanger voor de bezoekers, jij zorgt dat deze counter er de hele dag door netjes uitziet en dat alles continu goed bevoorraad wordt. Ook zorg je ervoor dat alle vergaderruimtes er spic en span uitzien door deze na elke meeting even na te lopen en op te frissen.

Wat doe je?

In deze functie ben je werkzaam binnen het office team. Met dit team ondersteun je de organisatie in alle facetten van officewerkzaamheden. Het gaat om een veelzijdige en dynamische functie die vooral dienstverlenend van aard is:

  • Je ontvangt klanten en bezoekers op gastvrije wijze en altijd met een lach.
  • Te allen tijde zorg je ervoor dat de ontvangstruimte en de vergaderzalen er representatief uitzien.
  • Je verleent assistentie op het gebied van diverse facilitaire zaken als catering, voorraadbeheer, schoonmaak, postafhandeling etc.
  • Je bent een rots in de branding voor onze Office Manager.
  • Je springt bij als er op kantoor een borrel wordt geregeld, een relatiegeschenk moet worden besteld of een presentatieboekje ingebonden moet worden.

Jij bent…

Een representatieve, gastvrije collega met MBO+ werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je werkervaring in de horeca en ben je bekend met een kantooromgeving. Je bent in staat zelfstandig en proactief te werken. Je beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent gedreven, stressbestendig, flexibel en hebt oog voor detail. Je hebt een goed beheersing van de Nederlandse taal. Sta je een beetje stevig in je schoenen en heb je ook nog gevoel voor humor? Dan hebben we een match!

Wat krijg je?

  • Een gave job op een toffe werkplek met leuke collega’s.
  • Lunchen, borrelen, uitjes en leuke dingen vieren.
  • Je bent onderdeel van een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is.
  • Interne kennissessies met de lekkerste koffie.
  • Moderne arbeidsvoorwaarden waaronder een flexibel pensioen.

Interesse?

Enthousiast geworden? Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Mirelle van Weldam. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Bianca Alsemgeest. Je kunt ons bereiken op 020 765 1500. Wil je direct solliciteren? Reageer dan nu!