Head of Finance

Solliciteer nu

Head of Finance

Bij Candid zijn we opzoek naar een Head of Finance om ons team te komen versterken.

Full-time

Candid. A platform to perform 

Dat zijn wij! Candid is een platformorganisatie: we verenigen de creatieve kracht van sterke, onafhankelijke, gespecialiseerde bureaus in één enkel platform om zo relevant, authentiek en effectief werk te maken dat raakt, verbindt en presteert. Onze T-shaped organisatie en open cultuur zorgen voor een optimale samenwerking. Zo levert Candid marketing- en communicatieoplossingen die door data zijn geïnspireerd, door techniek worden ondersteund en door creativiteit worden gedreven. Maar die bovenal groei realiseren voor onze klanten.

We hebben stevige groeiambities en daar willen we de beste mensen bij aan boord. Candid betekent ‘open’ en dat zijn we ook, in ons werk en naar elkaar toe. We houden van ondernemerschap, positiviteit en duidelijkheid. Onze werkvloer is ‘open’, waardoor we snel kunnen schakelen. Voel jij je daarin thuis? Lees dan snel verder! 

Over de rol

Wat ga jij als Head of Finance bij ons doen? Het managen en realiseren van een betrouwbare, efficiënte en eigentijdse financiële organisatie is mooi werk! Als Head of Finance ben je een strategische sparringpartner voor het management. Je ontwikkelt ook beleid op gebied van finance en zorgt dat het team goed op elkaar is ingespeeld. Daarbij weet je mensen in hun kracht te zetten.

Het team bestaat uit zes collega’s met wie je samen enthousiast bouwt aan de verdere groei en ontwikkeling van Candid. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren ook het voeren van een gedegen cashflowmanagement, het opstellen en bewaken van budgetten, AO/IC, risk management, juridisch contract management en het verzorgen van financiële- en managementrapportages. Jij houdt de wet- en regelgeving bij en beoordeelt de impact hiervan op de organisatie. Je geeft rechtstreeks leiding aan de afdeling Finance en je rapporteert aan de CFO.

Wie ben jij? 

Een energieke finance professional, die initiatief neemt en in staat is snel resultaten neer te zetten. Je bent analytisch sterk, beschikt over een ‘helicopter view’ en kan goed schakelen tussen de verschillende aandachtsgebieden.

Daarnaast ben je een verbinder, die op positieve wijze bijdraagt aan de ontwikkeling van de (interne) organisatie. Je kunt als geen ander het verhaal achter de cijfers interpreteren en denkt als een ondernemer.

Binnen het team ben je een prettige en ‘stevige’ gesprekspartner met een duidelijke visie en durf je jouw mening te geven. Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en nauwkeurig. Je bent volledig vertrouwd met bestuurlijke informatievoorziening, externe verslaggeving, planning & control, management accounting en financiering.

Wie heb jij? 

• Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in een relevante richting

• Enkele jaren werkervaring als Head of Finance met een brede verantwoordelijkheid voor het team

• Ervaring met het consolideren van administraties

• Ervaring met het werken in een snelgroeiende organisatie is een pré

• Je kan goed omgaan met diverse boekhoudprogramma’s (Exact Global, NetSuite is een pre)

Wie krijg je? 

• Een uitdagende job met leuke collega’s

• Een plek in een organisatie die continu aan het groeien is

• Een marktconform salaris

• De mogelijkheid om deel ten nemen aan interne kennissessies

• De mogelijkheid om hybride te werken

• Pensioenvoowaarden 

Solliciteer

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Marcel van der Avort. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Bianca Alsemgeest. Je kunt ons bereiken op 085 018 4600.

Wil je direct solliciteren? Dat kan door je CV en motivatie in de sturen via onderstaande button.