People Operations Specialist

Solliciteer nu

People Operations Specialist (32 uur)

Bij Candid zijn we op zoek naar een People Operations Specialist om ons team te komen versterken. People Operations (of in het kort People Ops) lijkt op HR, maar wij leggen de focus graag meer op de groei van onze mensen: hoe kunnen wij als People Ops team ervoor zorgen dat iedereen op de juiste plek zit en zich kan ontwikkelen?

Full-time / Part-time · Amsterdam

Wie zijn wij?

Candid Media, de mediatak van het Candid platform, bestaat uit de mediabureaus M2Media en STROOM, performance agency Online Company, specialist center Amplify Media Services en media investment unit Amplify Trading. Samen bieden we onze klanten diensten variërend van mediastrategie, -planning, -inkoop en -research tot search engine en social advertising, digital partnerships en e-Commerce consultancy.

Werken bij ons betekent werken in een snelgroeiend, dynamisch en ondernemend mediabedrijf met een ambitieus team van meer dan 100 gedreven collega’s in Amsterdam (grotendeels) en Rotterdam. 

Wat doe je?

In deze functie werk je in het People Ops team met enthousiaste, open en gedreven collega’s. Je belangrijkste resultaatgebieden zijn onze mensen, HR-administratie en -projecten, advies en recruitment. Omdat we volop in beweging zijn is er veel ruimte voor groei en nieuwe initiatieven.

Bovenal draag je zorg voor, en haal je plezier uit, het verzorgen van een geweldige werknemerservaring, die al begint vanaf de onboarding. Je bent verantwoordelijk voor alle dag tot dag operaties binnen 1 of meer van onze agencies. Je zorgt voor een betrouwbare, up-to-date en foutloze People-administratie. Je bent gespreks- en sparringpartner voor medewerkers en managers en geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Bij de functie horen onder andere de volgende taken: 

• Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze People programma’s met betrekking tot bijvoorbeeld performance, development, opleiding, training en meer!

• Je levert rapporten en voert de nodige analyses uit, om onze service kunnen verbeteren

• Je verzorgt de maandelijkse payroll, stelt contracten en brieven op, houdt controle op de volledigheid van (digitale) personeelsdossiers

• Je biedt het lijnmanagement en medewerkers ondersteuning bij HR-vraagstukken

• Je bent onze onboarding held en zorgt voor een soft landing voor onze nieuwe collega’s

• Je geeft recruitment ondersteuning aan hiring managers

• Je beheert het verzuimmanagement en voert tijdig acties uit

• In een snelgroeiende organisatie is het optimaliseren en digitaliseren van processen van belang en jij speelt een belangrijke rol bij het aanbrengen van verbeteringen.

• Samen zijn we volop in ontwikkeling voor een actueel HR-beleid; je zorgt ervoor dat deze invulling krijgt en door wordt vertaald richting de organisatie

Jij bent....

Een verantwoordelijke HR-professional, die initiatief neemt en goed kan schakelen tussen de verschillende aandachtsgebieden. Je bent een verbinder, die op positieve wijze bijdraagt aan de ontwikkeling van de interne organisatie. Je bent ondernemend en proactief, kan je goed aanpassen aan snel veranderde omstandigheden en bent leergierig en nieuwsgierig.

Je passie voor het HR-vak weet je over te dragen op anderen; je bent benaderbaar, maar ook een stevige persoonlijkheid en gesprekspartner. Als People Ops Manager werk je zeer accuraat, lever je kwaliteit en ben je zo zelfstandig dat je snel je werk oppakt. Ad-hoc werkzaamheden spreken je aan en een vooruitziende blik is heel belangrijk. Daarnaast moet je snel kunnen (om)schakelen en discreet om kunnen gaan met vertrouwelijke informatie.

Wat heb je?

Voor deze functie komen wij graag in contact met een HR-professional met een relevante Mbo/Hbo-opleiding, aangevuld met enkele jaren werkervaring, in een soortgelijke HR-functie binnen een veranderende omgeving. Je bent bekend met de wet- en regelgeving en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goed Engels kunnen spreken en schrijven is heel fijn. 

Wat krijg je?

• Een gave job op een toffe werkplek met leuke collega’s

• Je bent onderdeel van een zeer dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is

• Lunchen, borrelen, uitjes en leuke dingen vieren

• Interne kennissessies waarin we van elkaar en anderen leren

• Goede arbeidsvoorwaarden 

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als People Operations Manager? Dan horen we graag van je!